Bel ons: +32 495 46 60 89
Like us:
Energetische Huiszuivering

Waarom zou je een zuivering laten uitvoeren?
Een huiszuivering wordt ook wel gezien als een grote energetische schoonmaak van je huis, van kelder tot zolder. Bij deze schoonmaak gaat het over het verwijderen van (eventuele vastgeroeste)negatieve/kwade entiteiten of energiëen die bij U thuis verblijven.
Deze entiteiten zijn energetisch overleden personen die achtergebleven zijn en dat kan gaan over personen die U al dan niet kent.

Zij kunnen zich bewust of onbewust bij U thuis vastzetten, omdat ze zich goed voelen in je energieveld, omdat ze binding met je hebben (vb. overleden familielid/vriend) of omdat ze niet doorhebben dat ze overleden zijn en je onbewust om hulp vragen. Het kan ook zijn dat jijzelf overleden familieleden/vrienden onbewust hier houdt op aarde door je intens verdriet. Het beste voor jezelf en voor de overleden persoon is om deze naar het Licht te sturen, naar de Bron zelf. Vaak kan het ook zijn dat iemand het niet zo goed met je meent waardoor deze negatieve energiëen bij jou blijven hangen.

Wat kan je voelen?
Je kan je als persoon moedeloos of rusteloos voelen en soms kan het zelfs gaan over depressieve gedachten. Sommige mensen voelen deze gedachten zelfs zo aan dat het niet van hen komt maar dat het hen wordt “toegediend”. Het is ook mogelijk dat je steeds het gevoel hebt niet alleen te zijn of je je bekeken voelt.

Kleine kinderen zijn hier ook heel gevoelig aan omdat zij toegankelijker zijn. Zij kunnen veel meer energetische prikkels opvangen, maar worden hier niet altijd in begeleid en begrepen. Vaak wordt er gesproken over het “denkbeeldige” vriendje/man/vrouw, of kan je kind in een hoek staan te “staren”, zelfs al op zéér jonge leeftijd. Ook worden de kinderen vaak ’s nachts “gekweld” wanneer ze op hun zwakst zijn. Soms krijg je ook sensorische prikkels door, zoals vreemde geuren, wind voelen, rotte geur ruiken in de kamer, voetstappen of gekraak horen, …

Gestoorde electronische apparaten in huis kunnen ook aanleiding geven tot negatieve energiëen in huis vb. tv, radio maar ook lampen die spontaan aan en uitgaan, tv die aan -en uitspringt, lichten die steeds staan te branden als je terug thuis bent ook al weet je heel zeker deze te hebben uitgedaan. Soms vind je zelfs voorwerpen niet meer terug, of zijn deze op een andere plek gelegd.

Het kan ook zijn dat je slecht slaapt, veel nachtmerries hebt of een onverklaarbare vermoeidheid ervaart. Er kunnen ook vaak ruzies ontstaan tussen een koppel met als doel het koppel uit elkaar te krijgen. Het kan dus allemaal heel ver gaan en daarom dien je al deze tekenen serieus te nemen.

Hoe gaan we te werk?
Eerst maak ik een checklist van gans het huis, om aan te voelen/horen/zien met welke soort entiteiten ik te maken heb. Hierna stel ik bepaalde producten zo samen om tot een efficiënte, energetische reiniging te komen. En hierna begin in energetisch te zuiveren, op te kuisen, van kelder t.e.m. zolder en eventuele aanpalende gebouwen ook, vb. losstaande garage, tuinhuis, poolhouse,… Achteraf maak ik nog eens een check-up van gans het huis en voel ik aan of alle negatieve energiëen in huis weg zijn. Ook zuiver ik het auraveld van alle inwonenden, indien je dit wenst.

Opgelet: vermits dieren zeer gevoelig zijn aan geuren, is het aan te raden deze even buitenshuis te brengen tijdens de huiszuivering of even in een andere woning onder te brengen.

Wat kan je achteraf voelen?
Je kan je rustig voelen, maar ook “opgekuist”.  Je voelt geen spanningen meer in huis of slaapt beter en rustiger. Je kan ook aanvoelen dat de sfeer in huis harmonieuzer en vredevoller is. Het lijkt net of er een zware rugzak van je schouders valt.

Wat is de prijs van een energetische zuivering?
De prijs van de huiszuivering varieert en hangt af van de grootte van uw huis/appartement en het aantal km’s die ik dien af te leggen. De duur komt overeen met 1u30 – 2u, wat natuurlijk ook weer afhankelijk is van de grootte van uw huis/appartement.

 

Wens je meer informatie, aarzel dan niet om contact met me op te nemen via privébericht, mail info@healingtussenhemelenaarde.be of gsm 0495/466.089.