Over ons

Geert Baets

Graag wil ik mezelf kort voorstellen. Mijn roepnaam is Geert.

Mijn spirituele intuïtie is lang geleden begonnen maar is toen onmiddellijk “on-hold” gezet, dit namelijk bij het verlies van mijn trots (mijn papa), die ik op 16jarige leeftijd ben verloren. Kort hierna ben ik nog meer gaan voelen en horen, maar geen menselijke stem. Dit werd natuurlijk door mijn omgeving weggelachen.

Ikzelf wist wel beter wat ik gehoord en gezien had. Ik heb dit alles wel een plaats gegeven maar nooit gelost. En ben dan maar verder gegaan met mijn jonge leventje. Maar… in alle stilte ben ik wel blijven nadenken en lezen over de spirituele wereld en wat er zich allemaal in afspeelt zonder dat mijn omgeving zich hier bewust van was.

Heel veel jaren later ben ik mijn huidige partner tegengekomen, mijn tweelingziel. Onze interesse was in alles hetzelfde, zo ook op spiritueel gebied.

Dankzij mijn tweelingziel ben ik mij stilletjesaan beginnen openstellen waardoor ik me ook verder spiritueel beginnen te ontwikkelen ben, tot waar ik nu sta. Dit is voor mezelf zeker geen eindstreep want er valt nog veel boeiends te beleven en te zien in deze wereld.

Irka Buelens

Reeds op vrij jonge leeftijd +/- 8 jaar ben ik in contact gekomen, naar mijn mening, met een bijzonder spiritueel “iets”. Niet goed wetende wat dit was heb ik me sindsdien afgesloten voor mijn spirituele zielenpad.

Doorheen de jaren heb ik me geleidelijk aan terug opengesteld voor de spirituele wereld dankzij m’n blijvende nieuwsgierigheid naar “het bezoekje” en dankzij mijn echtgenoot Geert.

Via workshops kreeg ik een 1ste antwoord op al mijn spirituele vragen. Geleidelijk aan werd het dan ook duidelijk dat alles op m’n levenspad ertoe leidde dat m’n “healingswerk” als ergotherapeut werd ingeruild om gestalte te geven aan healing op een heel ander niveau.

Kort hierna ontdekte ik mijn healende handen en het vermogen om fysieke pijn spontaan weg te nemen.

Door tal van korte en lange termijnopleidingen, cursussen, lezingen die Geert en ik samen volgden en door boeken te lezen ontwikkelde ik m’n eigen methodiek, dit met een allesoverheersende liefde van mijn echtgenoot Geert.

Ik ben hem en vele anderen dan ook oprecht dankbaar die bijdroegen tot deze spirituele ontwikkeling.

Kom tot rust

Je verdient dit moment voor jezelf

Maak een afspraak