Bel ons: +32 495 46 60 89
Like us:
geert_02

Geert Baets

Graag wil ik mezelf ook kort voorstellen. Mijn roepnaam is Geert.

Mijn spirituele intuïtie is lang geleden begonnen maar is toen onmiddellijk “on-hold” gezet, dit namelijk bij het verlies van mijn trots (mijn papa), die ik op 16jarige leeftijd ben verloren. Kort hierna ben ik nog meer gaan voelen en horen, maar geen menselijke stem. Dit werd natuurlijk door mijn omgeving weggelachen.

Ikzelf wist wel beter wat ik gehoord en gezien had. Ik heb dit alles wel een plaats gegeven maar nooit gelost. En ben dan maar verder gegaan met mijn jonge leventje. Maar… in alle stilte ben ik wel blijven nadenken en lezen over de spirituele wereld en wat er zich allemaal in afspeelt zonder dat mijn omgeving zich hier bewust van was.

Heel veel jaren later ben ik mijn huidige partner tegengekomen, mijn tweelingziel. Onze interesse was in alles hetzelfde, zo ook op spiritueel gebied.

Dankzij mijn tweelingziel ben ik mij stilletjesaan beginnen openstellen waardoor ik me ook  verder spiritueel beginnen te ontwikkelen ben,  tot waar ik nu sta. Dit is voor mezelf zeker geen eindstreep want er valt nog veel boeiends te beleven en te zien in deze wereld.